Uvjeti korištenja

Korištenjem ove internet stranice potvrđujete da ste pročitali Uvjete korištenja i da ih u potpunosti razumijete i slažete se s njima, uključujući odredbe o obradi podataka i pravila u vezi s kolačićima.

Korištenjem sadržaja ove internet stranice prihvaćate (i) sve rizike koji mogu nastati korištenjem ove internet stranice i prihvaćate (ii) da će se sadržaj internet stranice koristiti isključivo za osobnu upotrebu i na vlastiti rizik.

Pharmakos Consulting d.o.o. odriče se svake odgovornosti (i) koja može proizaći iz ili je na bilo koji način povezana s korištenjem ove internet stranice, (ii) za bilo kakvu uporabu ili zlouporabu sadržaja ove internet stranice od strane korisnika, (iii) i za bilo kakvu štetu koja se može dogoditi korisniku ili bilo kojoj trećoj strani povezanoj s uporabom ili zlouporabom ove internet stranice.

Pharmakos Consulting d.o.o. zadržava pravo promijeniti sadržaj ove internet stranice i neće biti odgovoran za bilo kakve posljedice koje su nastale zbog tih promjena.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije i bilo koji drugi sadržaj objavljen na ovoj internet stranici ne može se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.

Sadržaj ove internet stranice zaštićen je autorskim pravima. Neovlaštena uporaba bilo kojeg dijela ove internet stranice, bez odobrenja vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložna je tužbi.

Pharmakos Consulting d.o.o. zadržava pravo promjene ovih Uvjeta korištenja. O svim promjena bit ćete obaviješteni na odgovorajaću način i pravovremeno. Promjene stupaju na snagu danom objave na internet stranici www.pharmakos.hr.

Lightbox by Lokesh Dhakar