Adventski duh surađivanja: Podrška Društvu za zaštitu životinja Rijeka

  • Naslovnica
  • Novosti
  • Adventski duh surađivanja: Podrška Društvu za zaštitu životinja Rijeka
11.12.2023.

Prošli tjedan, zajedno s udrugom "Društvo za zaštitu životinja Rijeka", bili smo dio posebnog događaja na Trgu 128. brigade u Rijeci - adventskog sajma koji je ozario gradsko središte božićnom čarolijom. No, ono što je činilo ovu manifestaciju posebnom bio je duh suradnje i humanosti koji smo zajedno s Društvom za zaštitu životinja Rijeka unijeli u ovaj blagdanski ugođaj.

Radosna atmosfera ljubavi prema životinjama

U skladu s našim uvjerenjima o važnosti brige za životinje i podrške lokalnim zajednicama, odlučili smo surađivati s Društvom za zaštitu životinja Rijeka kako bismo unaprijedili njihov rad i pridonijeli dobrobiti životinja.

Donacije koje mijenjaju živote

Najvažniji aspekt naše suradnje bio je sakupljanje donacija za Društvo za zaštitu životinja Rijeka. Posjetitelji su nesebično pridonosili, pokazujući veliko srce i solidarnost prema onima koji ne mogu govoriti, ali osjećaju ljubav. Sredstva prikupljena tijekom ovog događaja bit će usmjerena prema unapređenju uvjeta života životinja i pružanju potrebne medicinske skrbi.

Zahvalnost za podršku

Želimo se zahvaliti svima koji su sudjelovali u našoj inicijativi. Vaša podrška je ključna za ostvarivanje promjena i poboljšanja života životinja. Svaka donacija čini razliku, a Vaš doprinos će ostaviti trajni pozitivan trag u zajednici.

Put prema boljoj budućnosti

Ovaj događaj je samo početak naše suradnje. Planiramo nastaviti raditi zajedno s Društvom za zaštitu životinja Rijeka i provoditi projekte usmjerene prema dobrobiti životinja.

Adventski sajam na Trgu 128. brigade ostavit će neizbrisiv trag u našim sjećanjima. Želimo Vam sretne blagdane ispunjene ljubavlju prema životinjama i radosti dijeljenja sa zajednicom. Hvala Vam na podršci i radujemo se budućim projektima koji će oblikovati bolju budućnost za naše četveronožne prijatelje.

Lightbox by Lokesh Dhakar